Verkkosivut yritykselle nopeasti ja optimoidusti

Laadukkaat verkkosivut yrityksellesi optimoidusti. Tyylikäs ja käyttäjäystävällinen suunnittelu, SEO ja konversio-optimointi samassa paketissa.

Töitämme

Verkkosivut yritykselle Suomen Kouluhankinta Oy

Seurahankinta

Responsiivinen ja simppeli sivusto kevyellä verkkokaupalla sekä erinomaisella suorituskyvyllä.

Kokeile laskuria!

Kokeile eri vaihtoehtoja ja näe mistä hinta muodostuu. Hinta-arvio on suuntaa antava.

Sivumäärä
 
 
 
 

Suunnittelu
 
 
 

Sisältö
 
 
 

Lisäpalvelut


Hintojamme ei ikävä kyllä saa alas sillä, että ahtaa kaiken sisällön yhdelle sivulle. Se ei myöskään ole strategisesti järkevää, sillä suuret määrät tekstiä pienellä alueella voivat tehdä sivusta vaikealukuisen, jolloin myynti kärsii. Jakamalla sisällöt loogisesti useammalle sivulle, myös Google ymmärtää sivujesi tarkoitusta paremmin, ja osaa antaa niitä hakutuloksiksi useammille hauille.

Yleisesti hyvä nyrkkisääntö sopivalle sivumäärälle on vähintään etusivu + palveluiden määrä + referenssisivu. 1-3 sivua on harvoin optimaalinen määrä

Jos toimitat meille tarkan suunnitelman sivuston rakenteesta ja tyylivalinnoista (fontit, värit yms.), meidän työksi jää pelkkä tekninen toteutus, ja saat nopeasti valmiit verkkosivut yrityksellesi.

Usein helpointa on kertoa suuntaa antavasti, minkälaista lopputulosta tavoitellaan. Tämä voi tarkoittaa vaikkapa sanallista kuvailua jonkin esimerkkisivuston avulla. Tällöin työksemme jää teknisen toteutuksen lisäksi osittainen, suhteellisen kevyt suunnittelutyö.

Voit jättää raskaamman suunnittelutyön myös kokonaan meille, jolloin hintakin luonnollisesti nousee.

Jos toimitat meille kaikki teksti- ja kuvasisällöt valmiina, meidän työksi jää vain niiden asettelu sivuille. Tämä on monelle helpoin tapa säästää sivuston kokonaishinnassa. Näin saat myös nopealla aikataululla julkaisukelpoiset verkkosivut yrityksellesi.

Jos kuitenkin tarvitset tukea ammattimaisen sisällön luomisessa, teemme sen mielellämme. Jos valitset lisäpalveluksi edistyneemmän SEO:n eli hakukoneoptimoinnin, tarkoittaa se käytännössä myös sisällön optimoimista avainsanojen suhteen, eli osittaisen sisällöntuotannon ostamista meiltä.

Teemme verkkosivuja oletusarvoisesti perustason optimoinnilla, mikä tarkoittaa, ettei optimointiin kulu ylimääräistä aikaa. Tekemämme verkkosivut ovat siis aina optimoituja, mutta edistyneemmät toimenpiteet ja täysimittainen optimointi myydään lisäpalveluina.

Strategisella konversio-optimoinnilla aktivoimme sivujesi käyttäjiä, ja alennamme heidän kynnystään konvertoitua asiakkaiksesi.

Edistynyt SEO (eli hakukoneoptimointi) tarkoittaa mm. strategisia valintoja sivuston suorituskyvyn maksimointiin, sekä tarkkoja määrityksiä aina sivujen metatiedoista kuvien asetuksiin ja avainsanojen oikeaoppiseen käyttöön.

Avainsanatutkimuksella selvitämme yritystoimintaasi liittyviä sanoja tai fraaseja, joita ihmiset eniten käyttävät hakusanoina etsiessään tietoa Googlesta (tai muista hakukoneista). Kun sivustosi sanasto vastaa ihmisten käyttämiä hakusanoja, hakukoneet näyttävät sinun sivujasi ensimmäisten hakutulosten joukossa, ja näkyvyytesi kasvaa.

Myös lisäpalveluiden taso on räätälöitävissä toiveidesi mukaan. Voimme esimerkiksi huolehtia pelkästään sivuston nopeudesta erikseen sovitulla hinnalla.

Hintaan kuuluu oletuksena Google Analytics 4 -asennus, Google Search Console -asennus sekä kuukausiraportit verkkosivujen liikenteestä. Voit halutessasi jättää nämä ominaisuudet pois, jolloin kokonaishinta laskee 100 €.

Se on kuitenkin pieni hinta siitä, että saat säännöllisesti ajankohtaista ja helppolukuista dataa sivustosi käyttäjistä ja heidän käyttäytymisestään. Tätä dataa voit hyödyntää esimerkiksi sivujen jatkokehityksessä, tai ylipäätään yrityksesi markkinoinnissa.

Haluatko lisää näkyvyyttä ja uudet verkkosivut yrityksellesi?

Optimoi yrityksesi verkkosivut täyteen potentiaaliinsa

Optimoiduilla verkkosivuilla voi olla suuri merkitys liikemaailmassa. Hakukoneoptimoidut sivut lisäävät sivujesi näkyvyyttä ja herättävät käyttäjissä enemmän luottamusta kuin maksetut mainokset. Jos konversio-optimoinnissa onnistutaan, toimivat informatiiviset verkkosivut yrityksellesi kustannustehokkaasti ympärivuorokautisena myyjänä ja asiakaspalvelijana. Optimoinnilla siis kasvatat arvoa, jota verkkosivut yrityksellesi tuovat.

Koska kaikki eivät aina ymmärrä verkkosivujen merkitystä, on niihin panostaminen luonnollinen ja tehokas tapa saavuttaa etua kilpailijoihin nähden. Joko optimoidut verkkosivut kuulostaa hyvältä idealta?

Hakukoneoptimoidut verkkosivut yritykselle
Konversio-optimoidut verkkosivut yritykselle

Pidämme huolta verkkosivuistasi ja mahdollistamme vaivattoman jatkokehityksen

Verkkosivut ovat asia, joka ei koskaan tule täydelliseksi. Maailma sivuston ulkopuolella muuttuu jatkuvasti ja parannettavaa löytyy aina. Esimerkiksi SEO riippuu aina myös trendaavista hakusanoista. Googlen hakutulosten ykköspaikasta ei ole hyötyä, jos haettava termi ei ole enää relevantti.

SEO ja CRO ovat osa-alueita, joita yleensä jatkokehitetään data-analytiikan avulla. Kun valitset meidät yhteistyökumppaniksesi, varmistut siitä, ettet jää kehityksessä kilpailijoiden varjoon. 

Voit siis huoletta valita toistaiseksi perustason optimoinnin ja jättää ajatuksen edistyneemmistä verkkosivuista hautumaan myöhempää varten. Silloin hakukone- ja konversio-optimointikin sujuu luontevammin, kun olemme ensin oppineet ymmärtämään yritystoimintaasi paremmin. Joka tapauksessa uudet verkkosivutkin tarvitsevat päivityksiä aina silloin tällöin, jolloin pysyvyys ja luotettava yhteistyökumppanuus nousevat suureen arvoon.

Verkkosivuaiheisia blogitekstejämme