Monipuoliset tekstisisällöt yrityksesi äänellä

Koukuttavat ja kokeilevat mainostekstit, tunteisiin vetoavat blogit ja oivaltavat somepäivitykset. Elävöitä yrityksesi markkinointiviestintää timanttisella sisällöllä.
”Oikein laadittu ja tuotettu sisältö on usein se ratkaiseva tekijä, joka sinut viimeistään erottaa kilpailijoistasi ja saa potentiaalisen asiakkaan kiinnostumaan juuri Sinusta.”

Ammattimaista sisällöntuotantoa

Diamond Officen sisällöntuotannon palveluihin kuuluu tällä hetkellä tekstisisältöjen tuottaminen esimerkiksi mainoksiin, verkkosivuille, blogeihin, uutiskirjeisiin ja webinaareihin.

  • Sisällöntuotannolla tarkoitetaan kaikkea yrityksesi suunnalta tulevaa viestintää.
  • Oikein laadittu ja tuotettu sisältö on usein se ratkaiseva tekijä, joka sinut viimeistään erottaa kilpailijoistasi ja saa potentiaalisen asiakkaan kiinnostumaan juuri Sinusta.

Sisällön laadulla, kielellä ja viestikärjellä on suuri merkitys siihen, kuinka potentiaalinen asiakas näkee yrityksesi. Tämän vuoksi sisällöntuotannossa pyritään luomaan yrityksestä tietynlaisia mielikuvia ja saamaan yleisössä aikaan reaktioita. Sisällön on puhuteltava kohderyhmääsi ja toimittava vuorovaikutuksessa sinun ja asiakkaasi välillä.

Kohderyhmääsi vetoava sisältö voi olla esimerkiksi

  • Tunteisiin vetoavaa ja lämminhenkistä
  • Rempseää ja huumoripitoista
  • Asiantuntijuudellaan vakuuttavaa B2B-tiedonantoa

Haluatko nettisivuille tai someen ammattimaista sisältöä?

Suunnittelu on tärkeä osa viestinnän toteutusta

Etkö tiedä minkälainen viestintä puhuttelisi kohderyhmääsi parhaiten?

Ei hätää, me autamme! Voit varata maksuttoman palvelukartoituksen, jossa selvitämme, tarvitsetko meiltä kokonaisvaltaista suunnittelua viestinnällesi, vai riittääkö alkuuun pelkkä ns. sparraus- ja ideointiapu.

Diamond Officen markkinointiviestinnän ammattilaiset osaavat kertoa koska kannattaa käyttää tunteisiin vetoavaa viestintää, ja koska puolestaan faktapohjainen asiantuntijuus on paikallaan.

Käytämme hyödyksi kaikkea saatavilla olevaa tietoa mm. kohderyhmistäsi ja teemme analyysin pohjalta viestintäsuunnitelman yrityksellesi.