Mikä on digiassari?

#DiamondOffice

mikä on digiassari

Digiassari on digitalisaation mahdollistama titteli

Tiedätkö mikä on digiassari? Entä tiedätkö, mikä on on virtuaaliassari? Onko etäassari kenties tutumpi termi?

Rakkaalla lapsella, tässä tapauksessa tittelillä, on monta nimeä – mutta niillä kaikilla tarkoitetaan kuitenkin samaa asiaa: assistenttia, joka työskentelee digitaalisesti. Toisin sanottuna siis digiassari on assistentti, joka työskentelee etänä teknologiaa hyödyntäen.

Digitaalisissa työskentelytavoissa assareita usein kiehtoo työn aika- ja paikkariippumattomuus. Työtä voi tehdä mistä tahansa, milloin tahansa. Työtä voi tehdä etelän lomakohteista käsin, tai kodin lämmöstä iltamyöhällä täysin omien menojen ja rytmien mukaan. Tällainen työskentelytapa on  digitalisaation ansiota.

Teknologian kehityksen myötä yhä useammat työtehtävät voi suorittaa verkossa etäyhteyksien avulla. Toimistossa fyysisesti oleskelua vaaditaan entistä vähemmän, kun kaikki oleellisimmat rutiinit tapahtuvat digitaalisissa työympäristöissä. Tästä syystä myös hallinnollisten rutiinien siirtäminen luotettavalle assistentille on helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Mitä digiassari tekee?

Yleisesti digiassaria voisi kuvailla tehokkaaksi jokapaikan höyläksi, mutta assistentin työtehtävät sekä työtavat vaihtelevat aina assistentin mukaan. Yksi assistentti voi esimerkiksi olla täysin keskittynyt sisällöntuotannon palveluihin, kun taas toinen tekee yksinomaan taloushallinnon töitä.

Assistentilla pysyy hyvin usein useampikin lanka –  tai jopa koko lankarulla – hyppysissään. Hän on usein oman alansa asiantuntija, joka nohevuutensa ja nokkeluutensa ansiosta pystyy suoriutumaan laajemmistakin kokonaisuuksista näppärästi ja laadukkaasti. Digiassari on kiinnostunut teknologiasta ja sen suomista mahdollisuuksista. Tämän vuoksi hän hallitseekin useita ohjelmia ja liikkuu eri alustojen ja kanavien välillä sulavasti.

Digiassarisi voi siis toimia esimerkiksi johdon assistenttina huolehtien siitä, että yrityksen arki rullaa raiteillaan. Assari voi työskennellä myös taloushallinnon ja myynnin tuen apukäsinä, tai vaikkapa markkinoinnin ja viestinnän elävöittäjänä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Nykyaikainen digiassari on yrityksesi strateginen yhteistyökumppani, joka auttaa sinua menestymään ja saavuttamaan tavoitteesi.

Satunnaisista tuntitöistä pidempiaikaiseen yhteistyöhön

Digiassari vapauttaa yrittäjältä aikaa. Assarille voi ulkoistaa ne tehtävät, joihin yrittäjällä itsellään ei ole joko osaamista tai muita resursseja. Delegoimalla tehtävät luotettavalle yhteistyökumppanille, yrittäjä voi itse keskittyä siihen kaikkein olennaisimpaan, eli liiketoimintansa tehostamiseen.

Digiassarilla voi olla samanaikaisesti yksi tai jopa useampikin asiakas. Assarille voi ulkoistaa satunnaisia tuntitöitä, kuten kiireapulaisen tehtäviä, tai assarin voi ottaa osaksi yrityksen kuukausittaista ja jopa vuosittaista toimintaa kokonaisvaltaisemman yhteistyön merkeissä.

Palvelut hinnoitellaan joko tunneittain tai paketteina palvelun luonteesta riippuen. Silloin tällöin tehtävät kuukausittaiset työt laskutetaan yleensä tunneittain ja pidempiaikaisille, strategista suunnittelua vaativille projektitöille annetaan pakettihinta.

Pitkäkestoisempi yhteistyö on usein kaikille osapuolille se kaikkein hedelmällisin ratkaisu. Kaikki osapuolet oppivat tuntemaan toistensa työtavat ja tavoitteet, jolloin erinomaisiin tuloksiin pääseminen helpottuu. Oikean yhteistyökumppanin löytäminen ei kuitenkaan ole aina helppoa, joten taipale uuden assistentin kanssa kannattaa usein aloittaa parin kuukauden kokeilulla ennen isompien sopimusten tekemistä.

Unohda perinteinen käsitys sihteeriköstä

Elokuvat ja TV-sarjat, sekä vanhat käsitykset ovat ajan saatossa muovanneet sihteereistä hyvin yksipuoleista kuvaa. Sihteerikkö nähdään usein vain toimiston rekvisiittana, joka vastailee puhelimeen ja välittää johtajalle viestejä. Assistentti juoksee työnantajansa perässä ja hakee tälle kahvia sekä leivonnaisia.

On aika unohtaa nämä vanhentuneet mielikuvat ja stereotypiat. Nykyaikainen digiassari on yrityksesi strateginen yhteistyökumppani, joka auttaa sinua menestymään ja saavuttamaan tavoitteesi. Digiassari tuo organisaatioosi modernia osaamista, sekä ennakkoluulotonta asennetta.

Assistenttisi ei keitä sinulle kahvia, mutta saat hänestä luotettavan yhteistyökumppanin, yrityksesi salaisen aseen, joka huolehtii siitä, että sinulla on aikaa ja vapautta keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ja oman elämäsi elämiseen.

Oletko siis apukäsien tarpeessa? Tuntuuko ettei päivässä ole tarpeeksi tunteja? Kaipaatko tukea ja apua verkkosivujen suunnittelussa, markkinoinnin aloittamisessa tai myynnin tuen tehtävissä?

Timanttiassareiden tiimi koostuu usean eri alan asiantuntijoista. Näin pystymme tarjoamaan palveluja mahdollisimman laajalla skaalalla. Kun aloitat yhteistyön kanssamme, saat taustallesi koko tiimimme tuen.

Jos haluat tietää lisää, voit lukea Timanttiassareiden palveluista täältä.

Jaa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

#DiamondOffice on digitaalinen toimisto. Ratkaisemme yrityksesi resursointitarpeet modernisti. Erottaudu eduksesi ja liity edelläkävijöiden joukkoon.

Digitaalinen toimisto apunasi missä tahansa olet
mikä on digiassari

Mikä on digiassari?

#DiamondOffice Digiassari on digitalisaation mahdollistama titteli Tiedätkö mikä on digiassari? Entä tiedätkö, mikä on on

Lue lisää