Työharjoittelu: Markkinoinnin #DiamondTrainee

Haluatko mahdollisuuden työskentelyyn? 

MODERNI VIRTUAALINEN ASSISTENTTITOIMISTO 

#timanttiassarit on vuonna 2019 perustettu virtuaaliassistenttipalveluja tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti assistenttipalveluja helpottamaan asiakkaidemme arkea ja tehostamaan heidän toimintaansa. Palvelumme kattavat mm. erilaiset toimistorutiinit, hallinnon tehtävät ja tukitoiminnot. Toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen palveluun ja siksi tarjoamme assistenttipalvelujamme myös tarvittaessa asiakkaan toimipisteessä. 

Haemme harjoitteluun opiskelijaa, jolla löytyy kiinnostusta markkinointiin, sisällöntuotantoon sekä muihin digiassarin työtehtäviin! 

Pidätkö oman työsi suunnittelusta? 
Oletko tarkka ja tehokas? 
Liikutko ketterästi sosiaalisen median eri kanavissa? 
Osaatko tuottaa monipuolista tekstiä? 
Oletko kiinnostunut digimarkkinoinnista? 
Koetko uudet asiat haasteena vai mahdollisuutena? 
Ja ennen kaikkea haluatko olla mukana kasvavassa timanttisessa tiimissämme? 

Jos yllä olevat kysymykset saivat sinut hymyilemään – saatat olla juurikin se hiomaton timantti, jota etsimme. 

Työtehtäviisi kuuluvat työharjoittelujaksosi aikana pääasiallisesti 

 • Avustavat sisällöntuotannon ja markkinoinnin tehtävät, kuten blogien ja artikkelien kirjoittaminen, uutiskirjeiden ja markkinointikirjeiden luominen, sosiaalisen median julkaisujen suunnitteleminen, sekä markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus 
 • Monipuoliset toimistoassistentin tehtävät virtuaalisesti 
 • Asiakkaiden toimeksiantojen mukaiset työt osaamisesi mukaisesti   
 • Muita tehtäviä osaamisesi mukaisesti 

Työharjoittelujakson alussa tulet työskentelemään tiloissamme Helsingin Kivikossa. Perehdyttämisjakson jälkeen tulet työskentelemään pääsääntöisesti etänä. 

Voit itse vaikuttaa oman työnkuvasi muodostumiseen työharjoittelusi aikana, kiinnostuksesi ja osaamisesi myötä.  

Sinulla on mahdollisuus työharjoittelujaksosi jälkeen työllistyä osa-aikaisena tai kokopäiväisenä. Voit myös vapaasti tulla kokeilemaan ja löytämään omaa juttuasi. Meille tärkeintä on tarjota sinulle mahdollisimman kattava työharjoittelujakso, jotta pääset harjoittelemaan oppimaasi työn merkeissä. 

Jos et ole vielä päättänyt opinnäytetyösi aihetta, annamme ilomielin sinulle yrityksemme toimintaan liittyviä case vaihtoehtoja, joista voit itse valita sopivimman. 

Toivomme Sinulta 

 • Hyvää suomen ja englannin taitoa suullisesti ja kirjallisesti   
 • Tarkkaa ja tehokasta työotetta   
 • Erinomaista ja vastuuntuntoista asennetta 
 • Kykyä tuottaa sujuvaa ja monipuolista tekstiä erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin 
 • Silmää visuaalisuudelle sekä “mennään eikä meinata”-asennetta 
   

Työharjoittelun voit aloittaa heti. Työharjoittelu on palkaton mutta olemme toki valmiita maksamaan sinulle 250 €/kk korvausta mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan. Työharjoittelujakson jälkeen, mikäli olet kiinnostunut jatkamaan töitä kanssamme, neuvottelemme palkkauksen vastaamaan työnkuvaasi ja osaamistasi vastaavalle tasolle. 

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea! Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoa puhelimitse Isabell Frondén, puh. +358 40 921 1324. Voit myös käydä tutustumassa meihin nykyisiltä kotisivuillamme www.timanttiassarit.fi. Toivottavasti saamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian, jotta pääsisit jo harjoittelemaan oppimaasi!