Myyntihenkinen digiassari, osa-aikainen

TIMANTTINEN TALENTTI - TULE TÖIHIN MEILLE!

Etsitkö osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle? Kiinnostaako paikkariippumaton työ kasvavassa digitaalisessa toimistossa?

Haluatko käyttää osaamistasi hyödyksesi työssäsi ja päästä kehittämään taitojasi?

Haaveiletko omanlaisen urapolun luomisesta? Haluatko aidosti auttaa asiakkaitasi menestymään?

Jos vastasit kaikkeen KYLLÄ, saatat olla etsimämme hiomaton, tai jo jonkin verran louhimoita nähnyt timantti!

DIGIASSARI / DIGITIMANTTI on haasteita pelkäämätön jokapaikan höylä, joka ottaa haasteen kuin haasteen vastaan päättäväisin mielin. Tiimimme koostuu eri alojen ammattilaisista, joista jokainen tuo omanlaistansa osaamista ja tietotaitoa porukkaamme. Haluamme kaikki olla mukana luomassa uusia suomalaisia menestystarinoita auttaen sekä asiakkaitamme, että Diamond Officea nousemaan uusille tasoille. Meillä erilaisuus on rikkaus, joka vahvistaa meitä. Puhallamme yhteen hiileen – ja näin saavutamme timanttisia tuloksia.
 

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme. Tällä hetkellä etsimme ensisijaisesti digiassareita asiakkaillemme monipuolisiin hallinnon ja myynnin assistentin tehtäviin.

Toimenkuvaasi kuuluu mm.
– Asiakaskontaktointi puhelimitse (B2B ja B2C)
– Asiakaspalvelu sähköpostitse
– Tilausten vastaanotto ja kirjaaminen järjestelmään
– Asiakkuuksista huolehtiminen
– Muut myynnin tukitoiminnot projektikohtaisesti (esim. laskutus, saatavien valvonta, buukkaukset)

Toivomme että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta työelämästä,
mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vielä täysin valmis ammattilainen. Tässä tehtävässä pärjäät yrittäjähenkisellä “mennään eikä meinata”-asenteella. Me myös koulutamme sinut tehtäviisi ja taaksesi saat koko tiimimme tuen.

Tunteja sinulle kertyy alkuksi n. 60h- 70h / kk. Tämän jälkeen projekteja ja tunteja lisätään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostaako työt myynnin tuen digiassarina? Täytä alla oleva lomake ja liitä kaveriksi CV ja hakemuskirje.

Mikäli myynnin assistentin hommat eivät ole se sinun juttusi, mutta digiassarin tehtävät muunlaisten projektien parissa (esim. sosiaalisen median hallinnointi, digimarkkinointi, kirjanpito, käännöstyöt, verkkosivusuunnittelu, tapahtumat, asiakaspalvelu) kiinnostaisivat – täytä lomake ja kerro itsestäsi ja työpaikkahaaveistasi lisää!

Uusia paikkoja meille avautuu tämän tästä uusien asiakkuuksien myötä, joten jos haluat että huomioimme sinut uusissa rekryissä ensimmäisten joukossa, laita avoin hakemus vetämään!