Digimarkkinointia strategisesti yrityksesi tarpeisiin

Asiakkaat viettävät nyt enemmän aikaa verkossa, kuin koskaan aiemmin. Aloita digimarkkinointiin panostaminen nyt!

Kasvata näkyvyyttäsi digimarkkinoinnilla

Älä huutele yksin tyhjyyteen, vaan ole siellä, missä asiakkaasikin ovat: verkossa.

Tiesitkö, että digimarkkinointi on usein tehokkaampaa, sekä edullisempaa kuin perinteisissä kanavissa toteutettu markkinointi? Vaikka perinteiset kanavat (kuten kadunvarsi-, sanomalehti-, ja bussimainokset) mahdollistavat yrityksellesi laajan näkyvyyden, ne eivät kuitenkaan voi taata, että juuri oikeat ihmiset näkevät mainoksesi. Digimarkkinoinnin eri ulottuvuuksien ansiosta voit kohdentaa viestisi haluamallesi kohderyhmälle kustannustehokkaasti. Saat kerättyä kampanjoistasi myös dataa ja analytiikkaa, joiden avulla kampanjaa voi optimoida yhä kannattavammaksi.

Digimarkkinointi tarjoaa avaimet myynnin moninkertaistamiseen, mutta sen mahdollisuudet voivat myös hämätä. Pienellä budjetilla, nopealla aikataululla ja olemattomalla suunnittelulla ei voi odottaa esimerkiksi liikevaihdon tuplaantumista taianomaisesti kahden viikon jälkeen, mutta johdonmukaisella ja suunnitelmallisella kampanjoinnilla voi saada aikaan uskomattomia tuloksia.

Digimarkkinoinnin avulla voit lisätä yrityksesi tunnettuutta, kasvattaa myyntiä

ja saada uusia vierailijoita verkkosivuillesi

Digimarkkinoinnin aloittaminen on suhteellisen helppoa. Netti on pullollaan ilmaisia digimarkkinoinnin oppaita ja videotutoriaaleja, joiden avulla kampanjan voi toteuttaa täysin itse ilman ulkopuolista apua. Onnistuneelle digimarkkinointikampanjalle ei ole olemassa valmista kaavaa: parhaisiin tuloksiin päästään usein kampanjan jatkuvalla optimoinnilla, sekä testaamalla mikä toimii ja mikä ei. Kaikista tärkeintä on  ymmärrys siitä, kenelle kampanja on suunnattu ja mikä on kampanjan tavoite.

Suosittelemme kuitenkin, että ulkoistat digimarkkinoinnin toteutuksen ja suunnittelun sellaiselle yhteistyökumppanille, joka osaa asiansa. Diamond Officen kokeneet digimarkkinoinnin ammattilaiset osaavat auttaa sinua esimerkiksi valitsemaan ne kanavat, joissa tavoitat kohderyhmäsi parhaiten, sekä kohdentamaan mainoksesi niin, että se tavoittaa toivotut segmentit. 

Haluatko aloittaa digimarkkinoinnin, mutta et oikein tiedä mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Haluaisitko ulkoistaa osaavalle ammattilaiselle koko digimarkkinoinnin kampanjoinnin suunnittelusta toteutukseen? Onko sinulla mainokset valmiina, mutta et tiedä miten edetä? Vai kaipaisitko apua kenties koukuttavien mainostekstien luomiseen?

Ota meihin yhteyttä ja varaa itsellesi maksuton palvelukartoitus. Selvitetään yhdessä, mitkä digimarkkinoinnin ratkaisut tukevat parhaiten yrityksesi menestystarinaa. 

Diamond Office tarjoaa kattavasti digimarkkinoinnin palveluja:

Digimarkkinoinnin suunnittelu

Google Ads -mainonta

Somemarkkinointi (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Hakukoneoptimointi