Timanttiset osaajamme

I
I
M
M
M
M
M
M

Isabell

Avaa esittely

Mia

Avaa esittely

Maria

Avaa esittely

Mikko

Avaa esittely

Haluatko kuvasi ja nimesi tähän?

Katso miten!

Be Proud and Stand Out From The Crowd

#Timanttiassarit on vuonna 2019 perustettu virtuaalinen assistenttitoimisto.
Tavoitteenamme on luoda uusia työpaikkoja ja ratkaista yritysten resurssoinnin tarpeita modernisti hyödyntämällä digitalisaation loputtomia mahdollisuuksia.

Yrityksen perustaja Isabell tiesi jo vuosia sitten haluavansa yrittäjäksi.
Yritysideoita oli monia, mutta kaikkia ideoita yhdisti aina kuitenkin sama – hieman ongelmallinen asia – nimittäin Isabellin oma työpanos, joka olisi suurimmaksi osaksi ainoastaan puhdasta kuluerää.
Tämän oivalluksen seurauksena alkoi kehitysprosessi Isabellin osaamisen tuotteistamiseksi tuottavaksi ja elinkelpoiseksi liiketoiminnaksi.

Siitä se kaikki sitten alkoi.
Isabell rakensi hiljalleen ympärilleen tiimin, joka koostui eri alojen rautaisista ammattilaisista. Henkilöistä, joilla on halu ja into kehittyä ammatillisesti,
sekä tehdä työtä, jolla on todellista arvoa ja hyötyä asiakkaalle.
Näin syntyi #timanttiassarit.

Me emme pelkää erottautua joukosta emmekä karta haasteita. Meiltä saat kattavasti assistenttipalveluja helpottamaan arkeasi ja tehostamaan toimintaasi. Palveluihimme kuuluvat mm. tyypillisimmät hallinnon tehtävät, viestinnän ja markkinoinnin helpottaminen ja hallinnointi, IT- ja ICT-palvelut, KV-apu sekä konsultointi.

Toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen, ratkaisukeskeiseen ja kehittävään palveluasenteeseen. Teemme työt ns. virtuaalisesti eli etänä. Digitalisaation ja etäyhteyksien avulla assarisi kulkee mukanasi minne menetkin ja missä oletkin.